Bland resväskor och tsunamivarningar

Malin packar.
Jag dricker en iskall Smirnoff Ice och tittar på.
Kommer med spontana tillrop ibland.
Dricker lite mer Smirnoff.

Det är lördag och är grått utanför.
Efter jordbävningen i Chile så utfärdades tsunamivarningar i California - För någon timme sedan nådde den första vågen Hawaii. Tre dumma svenskar tog en promenad nere på Venice och tittade trolskt ut över det svarta hotfulla havet. Efter en timme föll de första dropparna men då hade Mrs Malin redan införskaffat resväskan vi gick ner för att köpa så vi kunde springa hem igen.
Inte okej.
Man tänker inte så mycket på att man befinner sig i ett jordbävningsdrabbat område annars men när sånt här händer slår det en. Vilken dag som helst kan det stora skalvet komma... Men det är ingenting att gå och oroa sig för - får ta det som det kommer.

Jaha? Annars då?
Blev klar med manuset men eftersom min professor jobbar i 0,5 km i timmen så har vi hittills lyckats avverka 5 manus på två lektioner - 30 to go - och gissa vems namn som är aaaaallraaaa siiiist på listan? Mine... Lyckat.
Annars har veckan mest bestått av just skola och läxor - Fick tillbaks två prov och en hemläxa i Communication i torsdags - A's baby. All A's :)

I torsdagskväll firade vi helgen med att ta ett dopp i jacuzzin.
Varmt. Varmt. Varmt.

Igår gick vi in om Wells Fargo och fixade PIN och sedan tog vi bussen bort till Albertsson's - Storhandling!
På eftermiddagen kom Mikaela och hälsade på! Fantastiskt kul att träffa henne igen!
Vi snackade lite skit hemma hos Em och Miss Malin och gick sedan till Cabo Cantina och nyttjade deras fantastiska Happy Hour.
Att dricka amerikanska drinkar på tom mage är dock inget att rekommendera och efter några timmar var vi inte bara runda om fötterna utan också extremt tomma i kistan... Vi gick över gatan och in på The Terrace där det blev en laxsallad kvällen till ära. Mums.
Därefter gick vi hem till Em och Miss Malin igen och snackade sönder ytterligare några timmar.
Mysig kväll.


 


















Ikväll blir det avskedsmiddag på Cheesecake Factory and later... who knows?
Love


En tanke... Bland många...


Klockan är strax efter 13 och jag har redan hunnit med en vända till skolan.
Jag har parkerat min bakdel i sängen och där får den stanna tills dess att jag är klar med mitt manus. Mailade en fråga angående manuset till läraren igår och fick ett väldigt tydligt svar i morse (inte) så det är väl bara att gissa sig vidare... Imorgon ska det vara utskrivet och klart och som det ser ut nu bör det inte vara något problem. Sen om det jag skrivit är vad han vill ha... Ja, det är en annan fråga det...

Helgen då?
Inte den bästa... men det beror mycket på tråkiga saker som hänt där hemma... Och så har Mrs Malin bestämt sig för att åka hem igen... Det lär bli tomt i studion fram tills dess att vi flyttar ihop sen den 11:e.
Deppig helg...

Rent konkret så regnade det i fredags - Vi hade bestämt oss för att grilla här på Oakwood och just som grillen tändes på föll den första regndroppen. Vi hann få i oss varsin majskolv innan dess att vi bestämde oss för att ge upp och istället fortsätta dricka öl inomhus i värmen.
Alex, en kille jag lärde känna på Hostelet, samt Ysta'grabbarna m.fl kom hit och medans Emelie och Miss Malin stack på födelsedags(?)fest i Hollywood fortsatte vi andra festen i vår lilla studio.



I lördags sken solen och det blev några timmar vid poolen, självklart med böckerna i knät. Skönt när man kan slå två flugor i en smäll sådär. Gänget gick ner till Island Burger vid strax efter 16 och käkade en sen lunch. Mums! Efter det blev det några timmars pluggande i soffan - hade äntligen fått lite inspiration till manuset då. Senare framåt kvällen hade vi hoppats på lite skönt jacuzzihäng men när Mrs Malin och jag kom ner dit så upptäckte vi att skiten var snorkall så det blidde inget badande tyvärr. Istället gick vi hem till tjejerna och kollade på skräckfilm(?)

Igår, söndag, var det obligatorisk Oakwoodfrukost och därefter gick jag hem och skype:ade med Poke i två och en halv timme. Veckans höjdpunkt helt klart!
Det blev en dag i sängen igår, med böcker och dator i högsta hugg. Vid 19 klarade jag inte mer utan lade ifrån mig jobbet och gick till gymmet istället. Sen klockan 21 var det ju dags för hockey igen. Sverige - Finland och Sverige vann!! Härligt!

Nu ska jag fortsätta skriva och försöka peppa upp humöret igen med hjälp av Coldstone och Death Cab for Cutie.
Love


First week of school - Check!

Nyss hemkommen från skolan.
Lägenheten är tyst och tom eftersom Mrs Malin fortfarande är kvar i skolan och jag måste erkänna att det är liiite skönt ändå att få vara ensam en stund.
Är man van att leva ensam så är man... Så är det bara.

Idag är det i alla fall alltså torsdag och nu vankas det långhelg.
I och med mitt (finally) färdiga schema är jag ledig alla fredagar - hela våren. Inte helt fel!
Dock så väger de andra dagarnas hemuppgifter upp det hela och jag antar att min extra lediga helgdag kommer att spenderas i böckernas och datorns sällskap.
Crap.

Men kurserna jag valt tilltalar mig verkligen och det känns så otroligt motiverande att sitta i klassrummet och diskutera film och manus och kommunikation igen. Riktigt motiverande - och förbannat kul dessutom!

Igår hade jag alltså Speech och Literature into Film.
Speech kan nog komma att bli very useful i framtiden - Jag har ju inte direkt en förkärlek till att prata inför grupp så mitt mål med den kursen är att överkomma det.
Literature into Film inleddes i alla fall igår med... (trumvirvel)... Hitchcock. Surprise, surprise!
När läraren vänder sig mot klassen, strax innan filmen - Rear Window - ska köras igång, och frågar alla (kanske 60 pers) om någon hört talas om Hitchcock eller sett den här filmen förut är vi tre (TRE) stycken som räcker upp handen. Herregud! Och jag befinner mig alltså då i ett klassrum för Film Majors. Obehagligt!

Nåja, filmen var bra - as always - och till nästa onsdag ska vi ha läst boken som filmen baserats på och så blir det diskussion såklart. Åh, vilken rolig kurs!!! Och idag har jag och Mrs Malin haft vår andra Communicationlektion och därmed har vi också haft vårt andra News Quiz - ett återkommande fenomen... Suck... Jag hade i alla fall "läst på" rätt nyheter så det var lugnt. Läxa fick vi också - kika på två trender inom Mass Communication och skriv en mindre essay om de två. Tråkigt!

Desstu roligare är läxan tills på tisdag och Beginning Scriptwriting. Första manuset skall lämnas in och därmed också läsas upp för klassen samt kritiseras. Action är temat - inte riktigt min genre men fan vad kul det ska bli att komma igång med skrivandet igen!

Nu. Äta. Ska vitlöksfräsa lite räkor och till det blir det nudlar. Mums! Efter det ska gymmet uppsökas och sen blir det nog en lugn kväll med näsan i böckerna. Imorgon hoppas vi på fint väder - Grillning och poolhäng står på schemat! Hoppas, hoppas...

All is well that ends well...
Love


Vårens schema:

 Course Meeting   Days     
COMM 1        09:30AM-10:50AM          ..T.Th..  
FILM 11 01:00PM-05:05PM ...W...  
FILM 20 12:45PM-02:05PM  T.Th..
SPEECH 5 09:30AM-10:50AM  .M.W...  
 


What happens in Vegas... well, you know...

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja...
Helgen i Vegas - Wow!

Bilen hämtades vid strax efter 12 i fredags och efter ett pitstop på McDonald's och ett på skolan styrde vi kosan ut på motorvägen heading towards Vegas Baby!
Men plötsligt, efter endast en 20 minuters körning (om ens det) så uppenbarade sig världens kö... Och där satt vi... Det blev till att krypa fram på motorvägen. I 4 TIMMAR! En resa som alltså skulle ha tagit oss 4,5 timmar tog istället kanske 9 timmar. Jisses!
Men fram kom vi, till Howard Johnsson's (men om någon frågade så bodde vi på Caesar's Palace) och det blev en snabb piffning och så var vi ute genom dörren igen.

Taxin körde oss till Planet Hollywood och klubben Privé - På klubben hölls releasefesten för Leonardo Di Caprios senaste film Shutter Island and we were on the guestlist.
Galen kväll. Mycket sprit. Mycket dans.

Det var tre trötta tjejer (och ett stycke trött födelsedagsgriiis) som väcktes tidigt på lördagsmorgonen av grannarnas, well... Someone got lucky... Om vi säger så...
Somnade om och vaknade vid ett igen och det blev hederlig amerikansk frukost på hotellet - där vi såg inte mindre än två kackerlackor... Iiiioooo...
Vi bestämde oss för att ge oss ut på stan och kolla in Vegas i dagsljus också. Vara riktiga turister liksom.

På kvällen hade vi lite mer tid på oss att göra oss iordning, vilket var skönt. Vid 21 tog vi taxi till Hard Rock Café där födelsedagsmiddagen avnjöts på Nobu. Mumsigt men oj, så dyrt.
Vid midnatt tog vi ytterligare en taxi till Caesar´s Palace och klubben Pure, där Heidi Montag och Spencer Pratt agerade klubbvärdar kvällen till ära (har snart samlat ihop hela The Hills gänget nu ju haha)

När Pure stängde vid 02 drog vi vidare till Palms och Playboyklubben som finns där... Vi var även en våning upp, våningen allra högst upp i hotellet - amazing view, på en klubb som jag inte kommer ihåg namnet på.
Vid strax efter 04 hade mina fötter gett upp för länge sen och just om jag var påväg in i taxin kom även de andra ner och tog taxin hem med mig.

Efter sömn, another American breakfast (såg ytterligare en kackerlacka iiiioooo) och kanske ett dussin bröllop på hotellet åkte vi till Las Vegas Outlet. Köpte en bikini och träningskläder. Vi lämnade stället vid strax efter 17 och lyckades köra hem till L.A på 4,5 timme. Underbart!

Igår sken solen och det var den varmaste dagen på länge så det blev några timmars poolhäng och ett besök på banken Wells Fargo. Öppnade konto och skaffade en cashiers check till vår Deposit. Klockan 20 var det nämligen dags att signa kontraktet för den nya lägenheten på 7th Street.
Hem. Facebook. Sova.

Klockan ringde strax efter 06 imorse och det var äntligen dags för skola!!!
Allting är klart nu. Jag har mina 12 units, jag har alla de kurser som jag vill ha och allting är betalt. Sååå skönt. Så idag har jag haft Communication och Beginning Scriptwriting. Imorgon har jag Speech och Literature Into Film. Kul!

Bjussar på lite bilder från helgen...
Love



  



  



  


Tjockmobbing och byxpåsar...

... är bara några av de ämnen som diskuterades vid poolen idag...
För visst sken solen idag och visst blev det poolhäng för hela slanten.

Hade satt klockan på halv nio och med lite hjälp från både Mrs Malin och Emelie (som ringde för att försäkra sig om att jag kommit upp) så kom jag faktiskt iväg till gymmet i morse. Det blev en timme där uppe innan jag sprang hem igen för att slå mamma en signal. Egentligen skulle vi träffas på Skype men det bara hackar hela tiden nu när Österlen är inne på sin fyrahundrade snöstorm... Lider med er...
Det blev en kort träff med Poke på Skype i alla fall. Äh vad jag ser fram emot att hon kommer hit. Längtar!

Vid elva var jag i bikinin och nere vid poolen igen. Skön dag!
Strax innan tre kände vi oss färdigstekta och aj, ja... I got burned... Jag är röd all over... Så nu får vi ta det liiiite lugnt med solandet i några dagar... Eller använda solskyddsfaktor 500 typ...

När jag och Mrs Malin kom tillbaks till lägenheten luktade den värre än värst. Vi har haft problem med köksvasken - det har varit stopp och det har runnit ut vatten på köksgolvet. Mmm... Vi kontaktade receptionen på morgonen och vid 17 så knackade det på dörren och Jaime (?) kom med verktyg och en ny fooddispenser till oss. Yeay!

Men problemet med odören kvarstod så vi flydde lägenheten och gick och unnade oss en välbehövd pedikyr nere på Magic Nails & SPA och efter det blev det ett besök på Trattoria (och Coldstone... såklart)... Bara tanken på att laga mat i köket var liksom motbjudande. Så japp, det blev mat ute idag också... Men förhoppningsvis så sparar vi ju in lite pengar på hyran från och med nu eftersom vi idag fick veta att VI FICK LÄGENHETEN!!!! Yeay!
Den 11:e mars flyttar vi ut från Oakwood och in på 7th Street i Santa Monica.
Fantastiskt skönt att dra ner på hyran med $1100 i månaden och fantastiskt snällt är det att de lämnar lite möbler i lägenheten. Bara att införskaffa madrasser and we're good to go!

Nu blir det sängen och imorgon blir det gymmet och förhoppningsvis en dag vid poolen (i skuggan)...
Love


And oh, she gets rewarded!!!

Haha jaha... Vad hände?

Vi kom iväg strax efter 10 - Tog bussen ute på Washington för att kolla på första lägenheten, som faktiskt var ett helt litet townhouse.

Gulligt litet hus, helt okej fräscht ändå, trevligt inhägnat område med pool och egen uteplats... men... Det lilla sovrummet var ganska litet och tja området runt omkring var kanske inte det roligaste.
Vi tackade för oss och gick ut till busshållsplatsen... Och missade bussen precis. Jaha. Så det var bara att vänta... Och vänta... Och så öppnade himlen sig... Och vi vänta...

Bussen kom och just som vi hoppade på började regnet riktigt ösa ner. Vad fan? Fjärde regndagen på två veckor... Vem beställde detta? Vanligtvis har de ungefär fjorton dagar regn sammanlagt på hela året... WTF?

Nåja. Vi hoppade av, väntade på nästa buss och hoppade av igen vid The Plaza - ett ställe liknande Oakwood. Möttes av en sjukt otrevlig tjej i receptionen, fick en broschyr slängd efter oss och vips så var vi ute i regnet igen.
Mmm... Efter 10 minuters väntande på bussen (ja igen - och ja i hällregnet) så stoppade vi en taxi istället och åkte den sista biten ner till 3rd Street. Det blev en "lätt" lunch på ett Thai- och Sushiställe innan vi gick ut i regnet igen. Och eftersom vi faktiskt befann oss på 3rd och eftersom vi hade en hel timme tills nästa lägenhetsvisning så var vi ju bara tvunga att kika runt lite i butikerna.
Och ja... Jag gick lös inne på Old Navy (träningskläder), på Victoria's Secret (nya rosa mjukisbyxor - my babies) och på H&M (återigen: When in Rome liksom) Hmm... jaja...

Vi gick upp till 7th Street och kollade på en lägenhet som skall hyras ut i "andra hand" and yes - It was perfect!
Den ligger 2 minuter från 3rd, 10 minuter från havet och kanske bäst av allt: det krävs bara en buss för att komma till skolan och den går direkt utanför dörren! Yeay! Vi är nog alla ganska sugna på den lägenheten... Ska ge besked imorgon så vi ska alldeles strax gå över till Em och Miss Malin för att diskutera saken.

I alla fall. Efter ytterligare en visning så gick vi en runda till på 3rd och sedan tog vi bussen hem till Oakwood. Och vad väntade här hemma? Förutom stopp i vasken (urk)... JO! Ett meddelande på Facebook ifrån Pokey som skrev att hon... BOKAT FLYGBILJETT TILL LOS ANGELES!!! YEAY!
Hon landar klockan 19.25 på onsdagen den 7:e April!!!! YEAY!

Nu ska vi gå bort till töserna i S213 och ta livsavgörande beslut...
Imorgon hoppas vi på sol och poolhäng - Det blir billigast så haha

Love

 


When Joshi's a good girl...

... She gets rewarded :)

Hade satt klockan på 9 i morse men lyckades ändå försova mig en timme. Vaknade strax efter 10 av att telefonen ringde. Mrs Malin kravlade sig upp ur sängen och tog den, bara för att återigen inse att det inte fanns någon på andra sidan tråden. Det är något fel på vår hemtelefon...

Jag kikade i alla fall på mobilen strax därefter och upptäckte ett missat samtal från pappa. Efter ett snabbt samtal till Sverige så sattes istället datorn på och därmed också Skype:n. Lite billigare så...
Fick pratat lite snabbt med både mamma och pappa... Vi behövde reda ut lite detaljer kring en förhoppning om leverans av täckstift som jag mailat önskemål om. Av någon anledning säljs inte mitt täckstift i den här staden - och ni som känner mig vet att jag inte kan leva utan mitt täckstift. Illa. Men sant.

Jag kom i alla fall iväg till gymmet vid strax innan elva och det blev väl en timme där uppe. Mycket skönt. Efter dusch och kaffe blev det poolhäng. Solens strålar värmde mer idag än vad de gjort tidigare. Mycket välkommet!

Strax efter 15 gick vi hem till lägenheten igen. Jag hade lyckats bränna nosen...
Det blev några timmar framför datorn och tv:n (E!) innan vi bestämde oss för att gå ner till havet och käka middag. Vi kikade runt på lite olika ställen innan vi till slut bestämde oss för The Terrace. Mrs Malin beställde pizza och jag själv Chicken Quesadillas... Mmm... Emelie och Miss Malin anlände just när vi fick in maten och de beställde samma som vi. Good choice! Mumsigt var det.

Mätta (?) och belåtna korsade vi gatan och hamnade såklart på Coldstone. Efterrätt!
Känner att all denna glass vi sätter i oss verkligen gynnar min laktosintolerans. Tur att jag köpte med mig ett storpack Lactas från Apoteket liksom :)

Nu är det snart dags för bingen. Imorgon har vi inte mindre än fyra lägenheter/komplex som skall besökas.
Återigen: håll tummarna för att vi hittar någonting som är både billigare (än det här) men samtidigt bra!

Suss gott!
Love


Hmm I wonder...

Oj, vilken lat dag.
Kom jag iväg till gymmet?
Nej... Men jag lyckades ta mig till kylskåpet i alla fall... Oj, vad Oreoglass är beroendeframkallande. I love.

Efter den efterlängtade Oakwoodfrukosten som inmundigades ute vid poolen eftersom solen äntligen bestämt sig för att titta fram igen så gick jag tillbaka till lägenheten. För visst hade man en Skypedate inbokad med Pokey idag. Åh saknad...

Vi traggla i kanske en och en halv timme och sedan blev det ytterligare några timmar framför datorn.
Kolla kurser, lite facebook, kolla kurser, kolla kurser...
Eftermiddagen bara försvann och innan jag och Mrs Malin visste ordet av var det dags för Super Bowl. Vi slängde i oss lite food och begav oss bort till Emelie och Miss Malin.
Tja, rätt lag vann - Need I say more? Go Saints!!

När matchen avslutats så började vi zappa och visst så visades Titanic på en utav våra 150 kanaler :)
Snyftigt avslut på kvällen men åh så härligt med gammal hederlig chickflick...

Åh jag börjar bli så sjukt rastlös nu. Jag vill att skolan ska börja. Jag vill ha alla mina kurser klara och jag vill komma igång. Okej, okej det är inte helt fel med ännu en ledig vecka men man känner hur pengarna bara försvinner iväg för en... Åh! Nåja, imorgon lovar vädergudarna sol (yeay!!) och på tisdag så har vi kanske tre lägenhetsvisningar inbokade - På riktigt schyssta locations as well! Håll tummarna för att någon utav ställena är bra! Förutom det så fyller Emelie år på lördag and who knows what might happen then :)

Nu ska jag hoppa ner i sängen eftersom klockan kommer att ringa imorgon. Gymmet SKA uppsökas! Basta!
Love





Det var ju faktiskt fredag...

Okej, okej... Jag vet att jag lovade mamma och pappa att ta det lite lugnt med utgångarna men vad fan...
When opportunity's come:a knockin' - You better answer!

Jag skrev ju igår att dagen spenderades på soffan. Well, kvällen spenderades i Hollywood haha.
Miss Malin messade vid sextiden att hon fått mess från Carter, en kille hon träffade på Guys & Dolls i tisdags. Han och några polare skulle till klubben Voyeur och undrade om vi ville följa med.
Hmm jaaaa okeeeej dåååå.

Vid strax efter 21 gick resan återigen upp mot Hollywood och baren Hudson där alla skulle mötas upp innan. Väl på plats så stod jag där i baren och jag hade ju egentligen bestämt mig för att beställa en cola men av någon konstig anledning så blev den colan en Jägermeister/redbull (japp). Grabbarna kom dit och ganska så snart insåg vi att merparten av gänget faktiskt bestod av... hmmm tjejer... För alla vet ju att desstu fler tjejer du har i släptåg, desstu bättre fest blir det... Hmm...

Voyeur var i alla fall ett skitcoolt ställe. Musiken var toppen och tja, grabbarna betedde sig såsom grabbarna gör här. Och tjejerna likaså... När klubben stängde 02 så vankades det efterfest på klubben MyHouse. Vi fick skjuts dit av två av grabbarna från gänget på Voyeur och när vi kom in så upptäckte vi att klubben faktiskt var stängd och att ovanvåningen hölls öppen för vårt lilla sällskap på 20 pers kanske. Baren var öppen och gratis och boomboxen så fint placerad på bardisken där bredvid.
Ja... Vad ska man säga? Jag samtalade med en "producent" som hette Rob (?) och diskuterade film och livet i Los Angeles... Och visst, killen var ju trevlig fram tills dess att han snäste av Mrs Malin för att hon har pojkvän hemma i Sverige och mig för att jag verkade totalt omöjlig... Oh my God - Egot på killarna i den här staden... "Nej jag blir inte imponerad om du kallar dig för producent eller modell och jag blir definitivt inte imponerad om du slänger dollarbills omkring dig och inte heller om du jobbar som servitör men egentligen, egentligen så är du ju promoter..."

Kvällen var, bortsett från bortkastad tid på idiotmänniskor, en lyckad kväll och man var ganska slut när man ramlade ner i sängen i morse klockan 06. Gäsp.  





Vi vaknade vid 12 av att Emelie ringde för att påminna oss om att vara klara vid klockan 13 - Vi skulle upp till West Hollywood för att kolla på en lägenhet.
Iiiiinte helt kul att veta att man skulle sitta på en buss i kanske sammanlagt 4 timmar idag. Men men, bara att bita ihop. Man får ju som sagt skylla sig själv.
Lägenheten var ganska fräsch och fin ändå men väldigt mörk och helt utan möjlighet till utomhushäng.

På vägen tillbaka hem (efter det att jag hittat ett par nya partyskor - wiiiiiii) bestämde vi oss för att gå in om Albertsson's och handla ingredienserna till vår tacokväll. Mums!
Så. Lördagskvällen har varit lugn - Tacos och Oreoglass... Helt underbart!

Imorgon är det söndag. 
Wohoo Frukost på Oakwood och... 
Wohoo Super Bowl Sunday!!!! 

Love

   

 


It's always sunny in California...

Eh nej.
Regn, regn och så ytterligare lite mer regn.
This is not what I signed up for.
Fast idag så får jag nog erkänna att skyfallet utanför fönstret passar mitt tillstånd.
Man är ju kanske liiite dagen efter om man säger så...
Vad hände?
En Smirnoff Ice blev två, blev fyra, blev en Jägermeister/Redbull blev en öl... Isch...
Men kul hade vi!

Fubbe och hans tre polare kom hit vid strax innan 21 (samtliga från Ystad - vad är oddsen?) och det blev en del skitsnack and walks down memory lane här hemma. Vid strax efter 23 kom vi på att vi säkerligen redan missat turtleracet på Brennan's och skyndade oss ner i taxin för att i alla fall inte missa bandet som spelade.

När vi kom fram var stället hyfsat packat och vi gick direkt till baren. Efter det att förfriskningar inhandlats så hamnade vi allihopa ute på terrassen och där stannade vi resten av kvällen. Vi hörde inte en låt som spelades där inne och det pratades svenska mest hela tiden. When in Rome liksom...
Riktigt härligt kväll och det var en något tipsy Josh som ramlade ner i sängen någongång vid 3...
... Och en något bakfull Josh som grävde sig upp ur sängen strax innan 10 imorse för att ha Skypedate med mamma och pappa. 
Ojoj.

Efter en timmes surfande kom Mrs Malin på den briljanta idén att vi borde beställa pizza... Mmm pizzafrukost... Sagt och gjort - Ett besök på Domino's hemsida resulterade i två nygräddade pizzor levererade direkt till dörren 25 minuter senare. THAT I love. 
Så nu sitter vi här och kollar på E! som vanligt. 
Mätta och belåtna. Mmm...

Får se om regnet kanske avtar något - Hade varit skönt med ett besök på gymmet idag...
Komma ut från lägenheten en liten stund i alla fall... We'll see...

Nu tänker jag återgå till TV:n igen.
Love

Lite bilder från gårdagen:



 




Man börjar nog bli till åren...

Jag börjar få problem med att hålla reda på dagarna här borta... Tror att jag frågar Mrs Malin minst en gång om dagen vad det är för dag. Inte bra att vara ledig så här länge.
Ser fram emot att skolan ska börja!

Nu ska vi se här... Jag har för mig att mitt senaste inlägg skrevs i tisdags, alltså får jag uppdatera er om vad som hände under gårdagen då´rå! Ja och på Guys & Dolls också för helskotta!

Vi kom upp till Hollywood strax efter 22 och stället hade ännu inte öppnat så vi gick till baren Dominick's precis bredvid och tog ett glas rödvin. Härligt ställe - Riktigt oldschool med en massa signerade kändisfoton överallt. Marilyn Monroe, Frank Sinatra tja the works... Mycket charmigt.
Strax innan 23 gick vi ut och gled, med Stevens hjälp (en kille vi träffa i lördags) rätt förbi kön och in.
Nice.

Guys & Dolls var ett oerhört flashigt ställe men pyttelitet och very crowded. Very, very crowded. Men drinkarna var goda (staaaarka) och musiken grym. De har börjat bli bättre på det där med musik här - Det är inte längre bara r'n'b och hiphop som spelas på dansgolven. Finally!

Vi skaka rumpa och minglade och helt plötsligt säger Emelie till mig:
"Vänd dig inte om nu men du har Brody Jenner precis bakom dig"
The Hills-fan som man är blev jag helt till mig. Och ja, han är sååå mycket snyggare i verkligheten.
Starstruck någon?
Klubben stängde i alla fall 02, som alla andra ställen, och vi tog en taxi hem - Ja, och så körde vi in om McDonald's också... Mmm...

Igår, onsdag då, möttes fyra bakfulla bruttor nere vid poolen och slängde sig utmattade i varsin solstol. Solen gassade och det blev några timmars halvsovande under strålarna. Miss Malin fann en kompis i poolen - den tjejen kan man bara inte lämna ensam för en enda sekund...

Nåja, vid tre gick vi i alla fall hem för att fräscha till oss och åka och kolla på en lägenhet lite närmre skolan. Vi kikar fortfarande på billigare alternativ men just den lägenheten var verkligen ingenting för oss. Stor och "fräsch" var den, visst, men ingenting ingick och så låg den i en mörk gränd och hade inte mindre än tre (!) ingångar...
Nej tack.

Vi letade upp bussen som kunde ta oss ner till 3rd Street för att sedan ta ytterligare två bussar innan vi kom tillbaka till Marinan och Oakwood. Bussarna i det här landet... Jisses...
Jag och Mrs Malin degade ner oss i soffan här hemma, kollade på E! och surfade runder på datorn. I den andra lägenheten höll tjejerna på att göra sig i ordning för hemmafest uppe i Hollywood. Jag och Mrs Malin drog ut på iordningställandet in i det sista och bestämde oss i sista stund för att strunta i det.
Tjejerna hade i alla fall trevligt och jag och Mrs Malin likaså... Skööönt att sova...

Idag är det lite småmuligt igen så vi funderar på att dra oss bort mot Lincoln och titta in på Payless och 99cent Store - måste köpa galgar!! Ikväll ska vi till Brennan's  (Monicas favorit) och förhoppningsvis blir det lite förfest här hemma hos oss innan tillsammans med Fubbe (vän från gymnasiet som också pluggar här) och hans polare.
Fantastic!!

Take care!
Love






Tisdag är ju lillördag, eller?

Oj vilken slö dag.
Sovit fruktansvärt gott inatt i alla fall - trots grannens högljudda partymusik... Samma låt, på repeat, i kanske 2-3 timmar... Suck... Efter några timmar fick i alla fall en annan granne nog och bankade på dörren och musiken stängdes av. Somnade om och vaknade lagom till att bli uppringd av mamma och pappa på Skype. 
Mysigt.  

Det har varit lite småmuligt idag så jag, Miss Malin och Emelie träffades vid jacuzzin, drack kaffe och snackade skit under någon timme. Sen satte rastlösheten in så gymmet uppsöktes för första gången här på Oakwood.
Underbart skönt var det men oj så jobbigt. Det är nog bra för mig att komma igång med gymmandet igen. Kondisen är liksom inte den bästa haha...

Efter gym och dusch har jag mest slöat framför tv:n med datorn i famn. Sitter ju fortfarande och hoppas på mina 2 sista units... Drygt är det och inte fan dyker det upp en enda Film Class heller... Fingers crossed.

Ikväll ska vi dra upp till Hollywood igen eller närmare bestämt: Guys & Dolls på Beverly Blvd. Hoppas på en trevlig kväll fri från taxichaufförer som inte har någon aning om vart de ska och otrevliga erbjudanden... Haha...


Guys & Dolls Lounge

GandDlounge0101.jpg image by strigo9

Keep warm - Vi hörs imorgon!

Love


Emelie tattuerade sig och Malin blev en fallen hjälte...

Vaknade vid 08 och kände att jag faktiskt bara kunde vända på mig och somna om. Gosa ner mig mer under täcket i vår numera uppvärmda studio. Just som jag återigen glider in i drömmarnas värld så ringer telefonhelvetet. Malin hoppar upp och tar telefonen, bara för att inse att den på andra sidan tråden redan lagt på.
Det finns ord för sådana som dom...

Nåja. Mutter, mutter. Bara att försöka somna om igen. Och idag, hör och häpna gott folk, så lyckades jag. Vaknade igen vid 10 och satte på datorn och blev för första gången uppringd på Skype av mina föräldrar. Hemskt trevligt att "se dem" - Bilden (och stundvis även ljudet) hackade satan under hela samtalet... Vi försöker imorgon igen.

Eftersom solen inte riktigt ville söka sig hela vägen fram idag så bestämde vi oss alla fyra för att dra oss ner mot Venice istället. Titta på folk och inhandla amerikansk badhandduk. Sagt och gjort.
Väl på Venice började blickarna söka sig in på tattueringsställena och vips så befann vi oss på House of Ink, stället där jag gjorde min allra första tattuering, för fyra år sedan. Vi kikade runder därinne och Emelie hittade en häftig krona (alltså typ en tiara och inte ett mynt) som hon bara sådär bestämde sig för att tattuera på ryggen. Efter en femton minuters sketching så satt hon så där i stolen, redo att bli "inkad".

Solen gassade in och vi stod där, runt Emelie, och småpratade och kikade på tattueringar och skisser under en kanske 45 minuters tid. Emelie blev färdig och just som hon och tattueraren (som jag för övrigt har fått en major crush på nu) börjar diskutera skötsel och rengöring så tittar Mrs Malin på mig, kritvit i ansiktet.
"Jag mår skitilla" hinner hon få ur sig innan hela hon börjar svänga fram och tillbaka där hon står. Sen går allting jättefort. Hon faller ihop på mig och eftersom jag inte riktigt är beredd på det hela så får jag tag i liksom halva hennes kropp medans jag skriker på Emelie och Miss Malin, som inte förstått att Mrs Malin svimmar, att de måste hjälpa mig. Vi lyckades rädda fallet och sekunden Mrs Malin nuddar golvet slår hon upp ögonen igen. Tattueringskillen jobbade snabbt och fixade blöta handdukar och en cola.
Hemskt obehagligt, men efter en stund så mådde hon bättre igen. Puh!

Emelies tattuering blev i alla fall superfin och visst blev man sugen på att gå tillbaka dit själv inom en snar framtid (ja, förlåt mamma och pappa men det är faktiskt beroendeframkallande)... Om inte annat så bara för att få träffa tattueraren igen... Hehe...

På vägen hem bestämde sig jag och Mrs Malin för att gå och käka på Island Burgers. Favoritburgaren Hawaii slank ner utan problem tillsammans med deras underbart goda pommes. Mumma!

Väl hemma igen satt jag och stirrade på SMC's hemsida i hopp om att nya kurser skulle bli tillgängliga. Sitter kanske 5 timmar om dagen och stirrar på "Add a Class"-sidan... Men idag! Yes! Så fick jag äntligen addat ytterligare en kurs... Som jag faktiskt kan tänka mig att läsa också... Nu behöver jag bara 2 units till, sen är jag klar med mitt schema.

Efter några timmars häng framför datorn gick vi bort till Emelie och Miss Malin och har hängt där resten av kvällen. Blake, han från affären utanför - som bjöd oss på hemmafest, ja... han verkar inte helt hundra så gänget stannade hemma helt enkelt. Funderar dock på utgång i Hollywood imorgon igen. Varför inte liksom?

Håll er inomhus där hemma!

Love


Gaykvarter, nasty offers och storhandling...

Oj. Vart ska man börja egentligen när det gäller utgången igår?
Let's start at the beginning...

Jag och Mrs Malin mötte Miss Malin utanför deras lägenhet och vi gick till butiken för att inhandla groggvirke. Vodka, apelsinjuice, squirt och bär. Mmm... Här skulle det mixas drinkar. De har ju fått en blender i sin lägenhet... Not us...

Vi förfestade i några timmar och ringde sedan efter taxi. Playhouse på Hollywood Blvd stod högst på listan och efter en 25 (?) minuters taxiresa stod vi utanför. Kön var lååååång och av någon konstig anledning hamnade vi med ett gäng mexikanska brudar vilket gjorde det något svårare att använda sig av avdankade favoriten: "We're the Swedish Bikiniteam". Så vi bestämde oss för att tänka om. Jag gick fram till en polis och frågade efter tips på ställe med mindre lång kö. Han frågade var jag kom ifrån och när jag sa Sverige så började han såklart prata svenska. Vad är oddsen?
Han hade i alla fall en polare som jobbade i dörren på MI6 så han ringde dit och fixade in oss.

Okej, ny taxi. Det var bara det att grabben som körde inte hade en aning om vart vi skulle och plötsligt svänger han in till trottoaren och säger "It's here!"
Tack sa vi och hoppade ut. Och inser direkt att 1: vi är inte alls vid MI6 och 2: varenda klubb och bar på gatan var fylld av, just det, herrar.
Jaha? Vad gör vi nu?
Vi hoppade in på närmsta ställe som såg någorlunda ok ut och de andra uppsökte toaletten. Så jag stod där för mig själv när ett par kom fram till mig och började prata. De undrade om jag var ute själv och sådär och innan jag visste ordet av hade jag blivit tillfrågad om jag ville följa med dem hem.
Oj. Nej tack.
Jag sprang bort till tjejerna och i princip skrek på vägen "Vi har hamnat på en Swingers Club!"
Vi gick ut igen och haffade första bästa taxi som kunde ta oss till MI6. Så vi hoppade in och åkte... 2 blocks...
Men äntligen...
Framme!
Vi gled rätt in och insåg snabbt att detta var ett toppenställe. Drinkar inhandlades och rumpan skakades.
Fy fan vilken härlig kväll!

Vaknade ganska tidigt imorse, var väl kanske inte helt obakis om vi säger så. Och vad väntade då?
GRATIS FRUKOST! Oakwood kör det varje söndag. Glöm pool, gym, jacuzzi och allt det där... Free breakfast!
Mumsigt var det med bagel och donuts och en massa annat onyttigt.
Efter frukosten blev det poolhäng. Jobbar satan på brännan (ja, den obefintliga)!

Vid tre fick vi i alla fall nog, gick och duschade och åkte iväg till Albertsson's för att storhandla... Och i och med att vi fick vänta på taxin i kanske 40 minuter därefter så tog hela äventyret kanske tre timmar...
Nu sitter vi här i sängen och kollar på The 52nd Grammy Awards och njuter av allt mumsigt som inhandlades.
Imorgon ska vi antagligen på fest hos Blake, en kille som vi träffade nere i närbutiken utanför Oakwood.
Kan bli spännande!

Love

   




RSS 2.0