And oh, she gets rewarded!!!

Haha jaha... Vad hände?

Vi kom iväg strax efter 10 - Tog bussen ute på Washington för att kolla på första lägenheten, som faktiskt var ett helt litet townhouse.

Gulligt litet hus, helt okej fräscht ändå, trevligt inhägnat område med pool och egen uteplats... men... Det lilla sovrummet var ganska litet och tja området runt omkring var kanske inte det roligaste.
Vi tackade för oss och gick ut till busshållsplatsen... Och missade bussen precis. Jaha. Så det var bara att vänta... Och vänta... Och så öppnade himlen sig... Och vi vänta...

Bussen kom och just som vi hoppade på började regnet riktigt ösa ner. Vad fan? Fjärde regndagen på två veckor... Vem beställde detta? Vanligtvis har de ungefär fjorton dagar regn sammanlagt på hela året... WTF?

Nåja. Vi hoppade av, väntade på nästa buss och hoppade av igen vid The Plaza - ett ställe liknande Oakwood. Möttes av en sjukt otrevlig tjej i receptionen, fick en broschyr slängd efter oss och vips så var vi ute i regnet igen.
Mmm... Efter 10 minuters väntande på bussen (ja igen - och ja i hällregnet) så stoppade vi en taxi istället och åkte den sista biten ner till 3rd Street. Det blev en "lätt" lunch på ett Thai- och Sushiställe innan vi gick ut i regnet igen. Och eftersom vi faktiskt befann oss på 3rd och eftersom vi hade en hel timme tills nästa lägenhetsvisning så var vi ju bara tvunga att kika runt lite i butikerna.
Och ja... Jag gick lös inne på Old Navy (träningskläder), på Victoria's Secret (nya rosa mjukisbyxor - my babies) och på H&M (återigen: When in Rome liksom) Hmm... jaja...

Vi gick upp till 7th Street och kollade på en lägenhet som skall hyras ut i "andra hand" and yes - It was perfect!
Den ligger 2 minuter från 3rd, 10 minuter från havet och kanske bäst av allt: det krävs bara en buss för att komma till skolan och den går direkt utanför dörren! Yeay! Vi är nog alla ganska sugna på den lägenheten... Ska ge besked imorgon så vi ska alldeles strax gå över till Em och Miss Malin för att diskutera saken.

I alla fall. Efter ytterligare en visning så gick vi en runda till på 3rd och sedan tog vi bussen hem till Oakwood. Och vad väntade här hemma? Förutom stopp i vasken (urk)... JO! Ett meddelande på Facebook ifrån Pokey som skrev att hon... BOKAT FLYGBILJETT TILL LOS ANGELES!!! YEAY!
Hon landar klockan 19.25 på onsdagen den 7:e April!!!! YEAY!

Nu ska vi gå bort till töserna i S213 och ta livsavgörande beslut...
Imorgon hoppas vi på sol och poolhäng - Det blir billigast så haha

Love

 


Kommentarer
Postat av: Malinn

När jag var på Maui hade dom ju den regnigaste perioden på 100 år (utan skämt). USA kanske tycker att Sverige ska stanna hemma? :)

2010-02-10 @ 10:50:42
URL: http://malinthewriter.wordpress.com
Postat av: pokey

vill oxå till 3rd street....den verkar helt underbar!

2010-02-11 @ 03:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0