Ännu en helg


Fredag.
Vegetarisk pizza och antipasta nere vid Santa Monica Pier och en galen taxiresa senare...
... tadaaa... Viper Room på Sunset Blvd - Ett bord, ett antal drinkar, några shots, sju (!!) blåmärken och bra band som spelade. Fantastiskt rolig kväll men visst, ibland borde man skippa de där sista (de tre sista!?) drinkarna och istället åka hem och lägga sig... Bad ending! Yeah well...
Oj vilken barnota och oj vad dåligt jag mådde i lördags. Sämsta dagen sen vi kom hit tror jag bestämt. Ensam, nedstämd och allmänt kass. Ingen bra dag alls.
Fick pratat med Monica i alla fall. Himla mysigt!

Helgen avslutades i alla fall något lite bättre med strandhäng igår, söndag. Solen stekte och så gjorde även min stackars rygg. Det kvittar hur mycket jag smörjer in mig - Blir alltid bränd... Men det är faktiskt inte så värst farligt, det har varit värre.

Idag är jag ledig men jag har ändå hunnit med en vända till skolan eftersom jag var tvungen att lämna tillbaks några böcker på biblioteket. Hann med en snabb kaffe med Em också.
När jag återigen äntrade hoodet så gick jag in om Post Office och köpte frimärken - farmor måste ju få lite brev då och då, eller hur!?
Så nu är klockan strax ett och jag är hemma igen. Malin har fått svar från Oakwood (vår deposition är visst på villovägar - men varför inte? Allting ska ju strula här) och mina pengar svävar just nu någonstans mellan Sverige och staterna. Känns bra.

Nu ska jag Skype:a med Isa och sen måste, måste jag sätta igång med min Speechläxa. Suck!

"Tiden är den mest rättvist fördelade resursen. Alla har 24 timmar till sitt förfogande varje dygn"
Love

   

     

   

Ibland kommer lösningen...


... som i en liten ask... :)
Förlåt, detta är så sjukt internt och samtidigt så förbannat klockrent. Någon gång ska jag förklara men för er skull där hemma håller jag inne med det ett tag till...

Idag är det fredag och vi är lediga. Jag har faktiskt ännu en långledighet att se fram emot denna helgen då jag är ledig på måndag också. JA!
Idag har det varit tokvarmt ute och tre svenska flickor har suttit i bikini ute på balkongen och svettats. Helt sjukt varmt. Anledningen till att vi fastna på balkongen istället för att gå ner till beachen var väl främst att vi alla tre kände att vi borde stanna hemma och plugga... men kanske lite också för att varje gång vi begett oss ner mot stranden så har det blivit kallt och molnigt.
Har fått lite färg idag i alla fall och nu sitter jag i soffan med världens solfrossa. Ska se om lite kaffe hjälper kanske. Eller ett glas rödvin kanske!?

Vi är extra uppmärksamma idag. Varningar om jordbävning har trillat in och Santa Monica ligger i riskzonen hela helgen. Känns lite märkligt men det är väl som tjejerna säger: så länge amerikanarna är lugna kan vi nog också vara det. Men man kanske borde införskaffa sig extra vatten, en visselpipa och en ficklampa. Just in case.

Om några timmar drar vi (och 300 andra svenskar) upp till Hollywood för ikväll är det äntligen dags! Den här kvällen har jag sett fram emot jättelänge! Jag säger bara Timbuktu. Halle-freakin'-luja!
Toppenkväll ska det bli!
Funderar på att skippa heels'en ikväll så att man kan röja järnet hela natten lång.
Det ryktas även om efterfest - Ja tack! :)

Plugget... Ja det tar vi imorgon tycker jag!
Ha en underbar fredag Sweden!
Love



Det kommer fixa sig till slut, det är det inget tvivel om...


... fast nu känns skiten sur och flera mil ifrån... det löser sig...

Deppig. Nedstämd. Lättstött. Ledsen.
Jag har inte riktigt varit här de senaste dagarna. Jag vet inte vart jag har varit. Jag har känt mig allmänt deppig och hemlängtan har gjort sig påmind, nu mer än någonsin innan.
Jag saknar er där hemma!
Mina vänner, min familj... Fan, jag erkänner... Jag saknar till och med Ystad.
Idag var en sån dag som man bara ville lyfta luren och beklaga sig, prata av sig lite. Men det går inte. Alldeles för dyrt. Och eftersom jag kom hem från skolan strax innan 18 var det ingen idé att kika in om på Skype eftersom alla där hemma redan gått och lagt sig.

Jag vet inte vad det är eller vad det beror på. Hälften av tiden har gått, det kan vara det. Jag trivs jättebra här, med allt och alla men det fattas liksom något. Jag vill vara här men jag vill att alla ni ska vara här hos mig.
Egoistiskt och lite småtöntigt, I know... Men när allting bara känns mörkt och tungt så behöver man sina närmsta.
Jag längtar tills dess att Poke kommer. 13 dagar kvar nu och nedräkningen är i full gång. Jag längtar!
Och allting kommer att kännas lite lättare sen...

Märkligt nog får jag samtidigt lite panik när jag kikar i kalendern och inser att det bara är 13 veckor kvar, sen är jag hemma i Svea igen. Hur ska jag ha det egentligen? :)
Beslutsångest, framtidsångest, pengaångest, saknadsångest...

Nåja, på fredag är det Swedish Party på Viper Room i Hollywood - Timbuktu, Adam Tensta, Maskinen med flera uppträder, stället kommer att vara fyllt av svenskar (as always in L.A) och lägenhet 406 är fruktansvärt förväntansfulla. Kommer bli askul!

"Den verkliga upptäcktsresan består inte i att söka nya landskap utan i att se saker med nya ögon" - Hmm...
Love

     

      

     

Virusvarningar och hattmakare


I lördags morse sken solen så efter frukost och telefonsamtal från mamma och pappa bestämde sig jag och Malin oss för att ge beachen another try. På med bikinin och ut genom dörren.
Kallt. Vindigt. Dimmigt.
Jahapp.
En vända på 3rd istället kanske?

Sagt och gjort. Med siktet inställt på T-Mobile och en sprillans ny Blackberry (till Malin - jag har fortfarande inte bestämt mig än) begav vi oss bort mot 4th and Arizona. Vi gick in i butiken och möttes av, inte en utan två, inkompetenta säljare som sa helt olika saker och som sa emot sig själva mest hela tiden. Tröttsamt.
Malin bestämde sig för att suga på karamellen en stund så vi gick hem igen.
(Dock inhandlades telefonen någon timme senare... av en tredje, mer kompetent säljare)

Väl hemma upptäckte jag att min kära lilla PC börjat ana virus lite här och var. Det dök upp mer och mer varningar på skärmen och stackars otekniska jag var nära paniken. Jag installerade och uppdaterade en ny version av mitt virusprogram, kopierade alla bilder och har sedan dess hållt mig ifrån Skype (där allting började). Suck.
De där förbannade cableguy'sen har ju gjort något med min dator. Inkompetenta jävlar (ja, de också!) Och inte ringer de tillbaks heller när man ringer och söker dem.
Suck.
Planen är i alla fall att köpa en extern hårddisk nu inom det närmsta, lägga över allt jag är rädd om på den och sedan hoppas på det bästa fram tills dess att jag kommer hem och kan lämna in datorn...
Orka.

Efter x antal timmar framför skärmen i lördags då så lockade rödvinsdunken som står på köksbänken. Ett glas blev två, blev tre, blev många och vid strax innan elva var vi påväg nerför Broadway och mot Makai - en restaurang och lounge några kvarter bort. Stället var ok och kvällen likaså och jag var gaaanska tipsy när vi ramlade hemåt igen vid 02.
Hick.

Igår, söndag, blev det en liten promenad i kvarteret med Emelie och även lite bakismat på Jack n' Jill's (Cobbsallad och cola... mmm...)
Stället är för övrigt ett riktigt mysigt fikaställe - i klass med sådana man är van vid från Sverige. Finally!
Därefter blev det lite läxplugg och uppsatsskrivning och vid strax innan halv åtta på kvällen gick vi ner till 3rd igen för att gå på helgens andra bio :)
Alice in Wonderland i 3D - Mycket fint gjord, story'n håller (as always) men jag måste säga att jag är lite besviken på Tim Burton... Den var alldeles för "happy-go-lucky" och alldeles för ljus. Dåligt Tim, dåligt!
- Och vem tror ni kommer gåendes utanför bion just som jag kommer ut därifrån om inte Alanis Morissette... Ooo collt va!?

Tidig sänggång blev det i alla fall och upp vid 08 imorse för att åka iväg till skolan och min Speechklass. Inte fel att ha en lektion på måndagar och vara hemma igen till 12.
Jag fick låna Malins dator så jag kunde Skype:a lite med Poke (16 dagar kvar) och efter det har jag pluggat och druckit kaffe med Emelie.

Ikväll kanske det blir Stand-up Comedy på ett ställe nere på 3rd. Malins nyfunne vän "Sill" uppträder och det får man ju inte missa :)

"När vi är ointresserade tar våra ögon stillbilder, när vi är intresserade gör de långfilmer"
Love


Remember me


Fredagkväll och gänget orkade inte med mer än att typ gå på bio.
Det jag utelämnade i mitt inlägg igår var nämligen att mina fantastiskt fina roomies inte riktigt var i sitt esse igår efter onsdagskvällens bravader.
Enough said.

Gårdagen var alltså lugnare än lugnast - skönt på ett sätt men eftersom det mest blev soffhäng och eftersom jag somnade strax efter 20 med min Film 11 bok i princip över ansiktet så var man ganska så rastlös när man vaknade strax efter 10 imorse.
Efter lite kaffe och yoghurt och diverse andra aktiviteter (som inte behövs omnämnas här eftersom det är alldeles för privat och tja...) så kikade vi mot balkongen och konstaterade att solen sken.
Beachen!

Sagt och gjort. På med bikinin, packa väskan och så iväg. Det blåste lite oroväckande på vägen ner men vi hittade en någorlunda schysst plats i sanden med någorlunda lä och bredde ut oss.
Fem minuter senare kom molnen och tja, det var bara att packa ihop grejerna och gå hem igen.
Suck.

Väl hemma var jag bara tvungen att gå ner till Vons, matbutiken över gatan, och inhandla mozzarella och pesto. Har haft major cravings efter det och nu gick det inte längre. Mumsigt var det i alla fall och som en liten bonus hittade jag även... dam da da da... Ostbullar!!! Inte som hemma och dyra som snor ($3.75 för sex stycken) men oj så värt det! Gud så gott.

Eftermiddagen spenderades sedan framför datorskärmen och med näsan i böckerna. Em och Malin begav sig vid femtiden ut på en liten shoppingrunda och kom hem igen vid åtta. Då kliade det i hela kroppen på mig så uttråkad och rastlös jag var.
Bio?
Jupp. Vi hade alla tre siktet inställt på Remember me med Robert Pattinson (och Lena Olin med för den delen) så den fick det bli. Bion började 22 och tja, bra var den. Bra twist i den också. Man såg inte det komma alls.
Se den!

Nu har vi i princip nyss kommit hem och jag ska strax gå och lägga mig och läsa min nya skvallerblaska - ännu en dålig vana som fått följa med till staterna. Imorgon hoppas vi på sol så vi kan göra ett nytt försök nere på stranden och sedan får vi se om det finns någon ork till utgång på kvällen.

Lev väl!
Love

 

Uppdateringarnas uppdatering


En vecka har gått. Och enormt mycket har hänt.
Eller har det det egentligen?

Jag har lyckats avverka två prov och fått A på dem båda (klapp klapp på axeln).
Jag har kommit ikapp med mina läxor - alla utom dem i Speech där vi ska bygga en "låda föreställande vårt liv". Suck. Nåja, har i alla fall två veckor till på mig innan "lådan" ska vara klar.

Vi har flyttat! Från Oakwood till 7th Street - ingen pool men 3 minuter till shopping, bio och strand. Inte fel.
När jag tänker efter så är nog flytten den största händelsen den här veckan ändå.
Allt, precis ALLT, har strulat sedan vi flytta in i torsdags.
- Jag skrev väl om hur ostädad och äcklig lägenheten var när vi fick nycklarna va? Well... det var bara början. Inget internet, ingen fungerande toalett i mitt sovrum... Duscharna ska vi inte tala om - sämsta någonsin!...

Positivt var iallafall att vi hade bil över hela helgen så vi kunde åka iväg och införskaffa saker till den tomma, ödsliga lägenheten då. I torsdagskväll åkte vi till Target och köpte madrasser, kuddar och hmm handdukar tror jag bestämt att det var. Där gick typ $100.
Okej.

Fredag. IKEA! Vi styrde röda kosan söderut, körde fel ett par gånger och kom så äntligen fram till IKEA något lite senare än tänkt. Men vadå'rå? Vi sprang mot food court och fick våra efterlängtade köttbullar. Inte som i Sverige, återigen, men fullt tillräckliga för att stilla begäret så att säga.
Med mat i magen var vi redo att anta utmaningen - in och plocka åt sig prylar (och slåss med mexikanare). Sagt och gjort. Några timmar- och x antal dollarlappar senare så besöktes food courten igen, sill och lax inhandlades till påsk och så vart vi på väg tillbaka hemåt igen.
Kvällen spenderades i goda vänners lag och kartongrivning varvades med svordomar (glömde köpa skruvnyckel till möblerna) och det var tre trötta tjejer som stupade i säng vid midnatt. Har inte sovit så gott på väldigt länge.

I lördags tog vi bilen till Malibu och sedan upp till Rodeo Drive där lunchen avnjöts ute i solen och efter ännu en lugn hemmakväll kom jag och Malin på söndagen iväg till Beverly Center och hittade bästa Forever 21 hittills. På eftermiddagen hämtade vi en ofungerande router hos våra hyresvärdar och sedan åkte vi till Albertsson's för att storhandla.
Dyr helg.

I måndags, efter skolan, njöt jag av solen på balkongen och pluggade lite. När Emelie kom hem så tog vi en promenad nere vid stranden och gick sedan in om Apple Store på 3rd så jag äntligen kunde införskaffa nya hörlurar till min iPod.

Tisdagen bestod av skola, plugg och powerwalk på stranden med tjejerna.
Det har varit så underbart skönt väder här hela veckan - mellan 25 och 30 grader typ. Helt sjukt jobbigt att man inte var förberedd på att värmen skulle komma bara. Har gått omkring halvdöd liksom.

Onsdag a.k.a St Patrick's Day igår då.
Oj.
Ja, vad ska man säga?
Rött vin, gröna jelloshots, McCabes på Santa Monica Blvd, Sverigeinvasion, öl, shot, öl, smirnoff ice, öl, efterfest hemma, kaffe (!?), mer rödvin, sängen halv 7.
Hjälp!
Men kul var det! Och betala för det fick man göra idag... Hade satt klockan på 11 imorse för att gå ner till 3rd och träffa Emma från min Film 20 klass strax innan 12. Vi har sedan dess fikat och skrivit på vårt gemensamma manus (I smell an Oscar!). Nu ska jag käka och sedan ska jag rulla ihop mig i en liten boll och typ lägga mig ner och dö.
Skönt med långhelg i alla fall...

Take care Sweden
Love

   

 

   



   



   

... Nu förstår ni vad jag menade när jag skrev att jag sover i en skog va... :)

Sista natten :(


Usch vad tomt det är här i lägenheten.
Vi har flyttat över i princip alla våra ägodelar till den nya lägenheten och nu sitter jag här och njuter av sällskapet... TV:n... Kommer sakna E! och Bravo och Oxygen...

Nåja, det blir nog bra det här... Även om vi fick värsta äckelchocken när vi fått nycklarna och kikade in i lägenheten. Den där städfirman som hade "anlitats"... tja, ickeexisterande eller så borde hyresvärdarna få pengarna tillbaka.
Vidrigt var det - Vi tog bilder på allt (ska maila imorgon och KLAGA) och satte igång med att skrubba kylskåpet (med hjälp utav en barmhärtig ryss... Lååång historia). När vi var klara slängde vi in maten, stängde dörren om oss och körde ner till Marinan igen. Japp, körde! Tjejerna bestämde sig för att hyra bil helgen till ära - mest för att förenkla kvällens flytt - men även för att kunna åka iväg och fixa saker till lägenheten i helgen.
IKEA here we come!

Imorgon klockan åtta är det alltså dags att checka ut och säga adjö till Oakwood. Usch så tråkigt! Ska njuta av min sista kväll här nu. Har laddat med cola och har även nyss avnjutit dagens första mål - har varken haft ork eller lust med mat idag. Men magen protesterade och en avokado och lite yoghurt slank ner. Lovar att äta bättre imorgon. På fredag blir det i alla fall köttbullar på IKEA. Som jag längtar!

Så håller vi tummarna för att internet fungerar som det ska i lägenheten också - och att vi faktiskt har någonting att sova på/i imorgonkväll! - Måste förresten fotta mitt rum i nya lägenheten... Haha för jag ska sova i skogen jag...

Godmorgon Sverige - God natt Josefine
Love

Resväskor... ja återigen...


Jaha, då vart det dags att flytta igen. Man börjar bli en hejare på att packa alltså - måste komma ihåg att tacka pappa för hans "tetris-packa-teknik" sen när jag kommer hem i sommar.

Inhandlade en ny resväska nere på Venice igår. Det var liksom ett måste, trodde bara inte jag skulle behöva göra det efter bara en och en halv månad här. Hrm...

Förutom packande så har det pluggats en hel del här hemma. Har mitt första exam i Speech imorgon. Alltid svårt att plugga inför det första provet - man vet ju inte vad som kommer att komma eller hur läraren lägger upp provet. Men jag har läst det jag ska och jag kan mina anteckningar. Vad mer kan man göra?

Annars går det bra i skolan. Det är kul, om än stundvis något okreativt (eller hur Em!?) men visst känner man att man tar med sig något hem efter varje skoldag... Något litet i alla fall :)

Helgen, efter torsdagens galej då, har varit lugn. I fredags köpte jag take-out från Island Burgers och tog med hem till Em och Malin som i sin tur hade beställt Thaimat. Vi snacka skit och kollade på film - även om jag nu inte kan minnas vad vi tittade på... Var det Australia??

Lördagen var regnig - typiskt med tanke på att det var vår sista lördag här på Oakwood och för att vi hoppats på en dag vid poolen. Men men. Pluggade en del och gick sedan bort till tjejerna på kvällen.

Söndagen betydde sista Oakwoodfrukosten och det kändes lite konstigt ändå. Vid tolv gick jag hem och Skype:ade med Magda ett tag och sedan var det bara att dra fram böckerna igen. Framåt tre blev jag rastlös och ringde Em. Vi gick in om Starbuck's och hade egentligen tänkt oss en promenad nere på stranden men på vägen mötte vi Malin som informerade oss om sandstormen som härjade där nere. Så det blev en liten runda vid kanalerna här nere istället och sedan gick vi hem igen. Det var ju dags att göra sig iordning för Oscarsgalan :)

Oakwood bjöd på buffé: pizza, sushi, sallad och lite annat smått och gott. Så det blev en kväll nere i Clubhouset tillsammans med pensionärerna haha. Trevlig kväll och kul att se en kvinna vinna Best Director - för första gången någonsin!

Igår, måndag, var jag i skolan på förmiddagen och kom hem lagom till min Skypedate med Emily a.k.a stjärnan! Mysigt! Oj, vad jag saknar min tös!
Sen... tja... plugga, plugga, plugga...

Och det är vad jag har gjort idag också... plugga, plugga, plugga...
Nu ska jag läsa lite till, göra min Communicationläxa och sedan ska jag sova. Imorgon, efter skolan, drar vi till nya lägenheten och får nycklarna och sedan blir det några vändor mellan Oakwood och vårt nya hem.
På torsdag, efter skolan, drar vi till Ross och Walmart och på fredag... IKEA!!!! Äntligen Marabou!!

På fredagkväll ska vi till Taix på Sunset Boulevard och kolla in Mikes brors band The Marietta James. Sen blir det roadtrip och sightseeing hela helgen! Wiii :)

Good night Sweden - I miss you soooo much!

Love


Jag snorar för kung och fosterland

Ny vecka. Nya tag.

Vaknade när Mrs Malin smög ut ur lägenheten vid 04 i måndags morse. Hann krama om henne och önska henne lycka till. Och sedan hade hon åkt.
Och snacka om att det blev tomt här hemma. Jag gick upp, vandrade runt lite i lägenheten och försökte sedan somna om igen.
Omöjligt.
Så jag slog mamma en signal på jobbet. Vi pratade en liten stund och sedan kunde jag släcka lampan och somna om igen. Bara för att väckas av mobilen strax efter halv åtta, då det var dags att gå upp och åka till skolan. Suck.
Måndagar är rätt lugna ändå. Har en lektion och sedan kan jag åka tillbaks igen och vara hemma till 12 - Inte helt fel. Ännu bättre blir det när vi flyttar - bara en buss till skolan! Yeay!

Jag kom hem och snacka lite skit med Poke på Skype och satte sedan igång med pluggandet.
Emelie ringde när hon kommit hem och jag gick över och tog en kaffe innan dess att jag begav mig bort till gymmet. Kvällen spenderades sedan på soffan, med Communicationboken i högsta hugg.

Vaknade i tisdags morse och mådde skit. Hade ont överallt och näsan hade liksom bestämt sig för att sluta fundera. Jävla skit. Drog mig upp ur sängen och iväg till skolan.
Kommer inte håg så mycket mer från varken tisdag eller onsdag - dagarna försvann i ett töcken av... tja, självömkande såklart! När man blir sjuk blir man liten. Så är det bara.

Igår var det i alla fall lite bättre och när jag och Malin (nu skippar vi det med Miss och Mrs va) kom bort till AET Campus, för dagens sista lektion, så hade vi redan bestämt oss för att vi var sjukt sugna på att avnjuta drinkar, helgen till ära.

Slutade vid 14, tog bussen hem och mötte upp Emelie vid poolen för en kaffe. Hon frestade med att laga korv stroganoff och mina smaklökar liksom hoppade till utav glädje. Mums!
Malin kom hem och middagen avnjöts. Sen satt vi där, ganska sega hela högen.
Äsch, så kunde vi inte ha det. Ett mess till Fubbe resulterade i inhandlad Jägermeister på kylning i frysen och en snabbdusch. Grabbarna kom hit vid strax efter 21 och tja,... snacka, snacka, snacka, dricka, dricka, dricka... kände av förkylningen igen... och så sänggång vid 06. Jupp.

Vaknade alldeles för tidigt imorse och försökte få igång Skype:n i en timme. Mamma ringde vid 12 och vi möttes en halvtimme senare på Skype:n och pratade om veckans bravader och vad helgen kunde komma att erbjuda.
Jag gick sedan ner till poolen men eftersom solen bestämde sig för att gå i moln sekunden jag kom ner så blev det en kaffe, lite prat om gårdagen och sedan gick jag hem igen.

Nu ska jag fortsätta plugga. Har mitt första exam i Speech på onsdag och jag har lite kvar att läsa i boken. Ikväll ska vi ses och diskutera nästa veckas flytt - vi måste inhandla husgeråd och annat smått och gott. Tror även att det blir bakismat från Island också. Mums!

"Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett"
Love

- Måste förresten bara bifoga en bild på tisdagens middag - Iiiinte helt fel va, pappa!? ;)


Lördagskvällen i bilder...

   



   



   

... Vilken härlig sista utekväll tillsammans alla fyra... Malin, we'll miss you!

Love


Söndag i paradiset


Söndag är lika med Oakwoodfrukost. Mmm bagels...
Är sjukt trött och sliten idag. Visst blev det utgång igår men inte så farligt att man ska behöva gå och vara såhär trött idag. Märkligt.

Vid 20 igårkväll gick vi bort till Cheesecake Factory och käkade avskedsmiddag. Scampi och kronärtskocka... Mums. Det blev självklart även en bit hallon/chokladcheesecake to go (som fick agera nattamad - något vi inte pratar om idag hmm)
Efter middagen gick vi tillbaks till Oakwood och apartment S213 där ännu en screwdriver slank ner. Vid strax efter 23 ringde vi efter en taxi som tog oss bort till hörnet av 7th Street/Arizona och klubben ZanziBar. Fantastiskt härligt ställe. Jag gillade det skarpt! Musiken var bra - om än stundvis något gammal och vi dansade rumporna av oss där i mörkret. Vid 02 tog vi en taxi och åkte hem till S213 igen där nattamaten snabbt åkte fram.
Eh ja...

Kom upp vid halv elva, precis lagom innan det var dags att gå ner till Club Houset och roffa åt sig några bagels och en kopp kaffe och därefter blev det en timmes solhäng vid poolen. Klockan 13 hade jag bestämt träff med Emily på Skype och bortsett från att Skype störde sig precis hela tiden så var det underbart mysigt att prata med favorittjejen en stund. Vi har liksom inte lyckats pricka in en enda träff sedan dess att jag kom hit.

En timme senare och efter ytterligare ett snabbt Skypesamtal med pappa så gick jag ner till poolen igen, med böckerna i högsta hugg. Solen bestämde sig dock för att gå i moln efter kanske bara en halvtimme så det var bara att klä på sig igen och gå upp till lägenheten.

Och här sitter jag nu. Jag har pluggat lite, chattat med Pokester och käkat lite sallad. Väntar på att Mrs Malin ska komma tillbaks från sina ärenden (sista chansen till shopping idag ju hihi). Ikväll ska väl väskorna packas klart och sedan är väl planen att möta upp de andra och umgås lite... Mrs Malins sista kväll... det kommer att bli så tomt här i studion. Tur att man har ett ton med läxor i veckorna att koncentrera sig på...

Tiden går annars ganska fort här. Har ju redan varit här i fem veckor! Vart tog tiden vägen?
Om bara fem veckor kommer Emma (yeay) och när hon sedan åkt hem igen är det mindre än två månader kvar... Jisses.
Nej, tiden får nog se till att lugna ner sig lite ändå. Har massor som ska avverkas ju.
Nåja, det är nog ingen fara ändå...

Nu ska jag fortsätta plugga - har några kapitel kvar att läsa... Imorgon har jag Speech och sedan ska jag hem och Skype:a med Poke och sitta och lyssna på tystnaden i studion... i all min ensamhet... Märkligt...

Lev väl där hemma - I miss you soo much!
Love


RSS 2.0