Söndag i paradiset


Söndag är lika med Oakwoodfrukost. Mmm bagels...
Är sjukt trött och sliten idag. Visst blev det utgång igår men inte så farligt att man ska behöva gå och vara såhär trött idag. Märkligt.

Vid 20 igårkväll gick vi bort till Cheesecake Factory och käkade avskedsmiddag. Scampi och kronärtskocka... Mums. Det blev självklart även en bit hallon/chokladcheesecake to go (som fick agera nattamad - något vi inte pratar om idag hmm)
Efter middagen gick vi tillbaks till Oakwood och apartment S213 där ännu en screwdriver slank ner. Vid strax efter 23 ringde vi efter en taxi som tog oss bort till hörnet av 7th Street/Arizona och klubben ZanziBar. Fantastiskt härligt ställe. Jag gillade det skarpt! Musiken var bra - om än stundvis något gammal och vi dansade rumporna av oss där i mörkret. Vid 02 tog vi en taxi och åkte hem till S213 igen där nattamaten snabbt åkte fram.
Eh ja...

Kom upp vid halv elva, precis lagom innan det var dags att gå ner till Club Houset och roffa åt sig några bagels och en kopp kaffe och därefter blev det en timmes solhäng vid poolen. Klockan 13 hade jag bestämt träff med Emily på Skype och bortsett från att Skype störde sig precis hela tiden så var det underbart mysigt att prata med favorittjejen en stund. Vi har liksom inte lyckats pricka in en enda träff sedan dess att jag kom hit.

En timme senare och efter ytterligare ett snabbt Skypesamtal med pappa så gick jag ner till poolen igen, med böckerna i högsta hugg. Solen bestämde sig dock för att gå i moln efter kanske bara en halvtimme så det var bara att klä på sig igen och gå upp till lägenheten.

Och här sitter jag nu. Jag har pluggat lite, chattat med Pokester och käkat lite sallad. Väntar på att Mrs Malin ska komma tillbaks från sina ärenden (sista chansen till shopping idag ju hihi). Ikväll ska väl väskorna packas klart och sedan är väl planen att möta upp de andra och umgås lite... Mrs Malins sista kväll... det kommer att bli så tomt här i studion. Tur att man har ett ton med läxor i veckorna att koncentrera sig på...

Tiden går annars ganska fort här. Har ju redan varit här i fem veckor! Vart tog tiden vägen?
Om bara fem veckor kommer Emma (yeay) och när hon sedan åkt hem igen är det mindre än två månader kvar... Jisses.
Nej, tiden får nog se till att lugna ner sig lite ändå. Har massor som ska avverkas ju.
Nåja, det är nog ingen fara ändå...

Nu ska jag fortsätta plugga - har några kapitel kvar att läsa... Imorgon har jag Speech och sedan ska jag hem och Skype:a med Poke och sitta och lyssna på tystnaden i studion... i all min ensamhet... Märkligt...

Lev väl där hemma - I miss you soo much!
Love


Kommentarer
Postat av: pokey

Kommenteratvånget gör ju att detta känns mindre spontant faktiskt! Men fem veckor. FEM VECKOR!

2010-03-01 @ 02:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0