Jag är dålig


Alltså, jag vet. Jag vet. Jag bloggar dåligt. och när jag väl bloggar så är det inte om någonting kul. Speciellt inte denna veckan då mestadelen av tiden har spenderats i vår minimala soffa med en filt upptryckt under hakan.
Det har varit mest snor och halstabletter denna helgen.

Idag är det söndag och jag är på bättringsvägen. Febern är borta och har istället ersatts med ångest. Ångest för att jag spenderat de senaste dagarna framför TV:n istället för med näsan i böckerna. Så det får jag äta upp idag. Malins kompis Maria är och hälsar på och tillsammans med Heddy är gänget nu nere i OC och Laguna och njuter. Jag själv har suttit framför datorskärmen sedan klockan 10 och stirrat på mitt förbannade arbete som skall vara klart på tisdag. Provet i Speech som jag har klockan 9.30 imorgonbitti har jag inte ens börjat tänka på. Men det är bara två kapitel att läsa så det borde jag väl hinna med!?
Provet i Communication på torsdag är bara på fyra kapitel. De läser vi på onsdagkväll tycker jag.

Åh, vad fantastiskt underbart det är att vara sjuk ändå. Saker och ting staplas på hög medans man sälv kämpar mot den ofrivilliga dövheten orsakad av tryck inne i huvudet. Man låter som en krasslig gräsklippare och ska jag vara helt ärlig så luktar man inte så gott heller.

Det som stör mig kanske allra mest med helgens ofrivilliga mentala frånvaro är att jag missade Heddy och Sigges Graduation Party i fredags. De är färdiga läkare nu, hur coolt är inte det? Det gjorde mig så ont att jag inte kunde vara med men jag skrattade gott åt Heddy när hon ringde strax efter 18 för att meddela att kyld champagne bubblade samman med bruset från jacuzzin. Grattis Heddy! Du är bäst!

Några små höjdpunkter någonstans här i helgens dvala?
Monica ringde igår och vi pratade sönder 2 hela timmar. Inte bara lördagens höjdpunkt utan även kanske hela helgens.
Har kommit upp i tid varenda morgon och mötts av mamma och pappa väntandes hemma i matrummet där pappas kulinariska mästerverk förtärts alltmedans jag tittat på (längtar efter din mat pappa). Mysigt!
Kom utanför dörren igår kväll och fikade tillsammans med Heddy, Em och Sandra. Vi satt runt den öppna elden på The Coffee Bean and Tea Leaf och tjötade sönder några timmar. Skönt att komma ut och socialisera sig.
Och sen har ju jag och Heddy även bestämt datum för den efterlängtade roadtripen till Disneyland! 28 Maj. I can't wait!

Och det var nog allt gott folk.
"Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar"
Love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0