Good news, great news

Imorgon at 3.30pm flyttar gänget in i nya lyan... OAKWOOD!!!!
Hell yeah! No more Hostel!

Planerna ändrades, Marina Tower var plötsligt inte längre aktuellt. Så vi började ringa runt och visst nappade Oakwood. Men vi får dela på oss tills dess att det blir dags för inflytt i vår 3:a på området den 7:e mars då.
Så imorgon flyttar alltså jag och Mrs Malin in i en Studio och Emelie och Miss Malin in i en annan...
Visst, det är en liten etta men visst klarar man det när allting ingår i priset?
Pool, gym, jacuzzi, telefon, internet, möbler, el... ja listan är lång.
(Visst blir ni sugna på att komma och hälsa på nu? :)
Och det är ju faktiskt bara för en månad...

Annat då?
Idag gjorde vi våra Assessment Tests. Engelskan gick galant! Var lite smått orolig över att jag kanske gått och blivit ringrostig men det var visst som att cykla det där. Matten... Ja, den snackar vi inte om. Tur att man inte ska läsa några mattekurser liksom. So, nu blir det Film Studies för hela slanten. Halle-freakin'-luja!
Imorgon stundar Counselingmöte klockan 11.30 och sedan är det bara att adda ytterligare två kurser... Om de man vill ha inte redan är fulla, det vill säga. Då får man crasha... Bra system det där.

Efter att vi varit på Oakwood så bestämde vi oss för att fira med middag på Cheesecake Factory nere i Marinan. Mums!
Matkoman infann sig och vid strax efter sju vandrade vi bort mot busshållplatsen där vi fick sitta i en halvtimme sen. Bussystemet är inte det bästa här. Tidtabeller är det ont om och busschaufförerna gör lite som de själva vill... Nåja...
Mrs Malin stod i alla fall för underhållningen på första hållplatsen. Det kom en gammal blind tant gåendes, försiktigt, försiktigt med sin "blindstav" (?) och Mrs Malins kommentar var:
" Det där måste vara jobbigt, speciellt nu när det är mörkt "

På den andra busshållplatsen underhöll lokalbefolkningen oss. Till höger om oss hade vi ett par som passade på att dela på en joint och på andra sidan om oss roade sig en kille med att torrjucka mot sin stackars flickvän.
Man bara måste älska den här staden...

Hem kom vi i alla fall och nu sitter vi här. Ska snart bege mig upp mot rummet, packa väskan inför morgondagen och krypa ner i skitsängen för sista gången. Men först!...
... Jag hittade min kamerasladd (men Emily, min solstråle: du får gärna komma hit ändå) men eftersom internet här på vårt beloved Hostel inte är det snabbaste så får bilderna vänta tills imorgon. Då tänker jag ligga antingen i sängen eller soffan, med datorn i famn och lägga upp bilder i lugn och ro... Med ett glas vin i handen såklart!
Skype i helgen, någon?

Love






Kommentarer
Postat av: pokey

Skype......check!

Saknar dig hjärtat!

2010-01-29 @ 09:39:13
Postat av: Magda

You - Me (o kanske Klara också) - Skype ?

Saknar.

2010-01-29 @ 22:23:17
URL: http://miniteam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0