SPRING BREAK


Vart ska man börja egentligen?
Idag är det... onsdag... så vi börjar med förra onsdagen då'rå.

Åkte ut till L.A.X vid 19-tiden och hämtade upp ett stycke Pokey. Hon var trött och smått jetlagad efter den långa resan så efter ett snabbt besök på Hooters - där vi båda lyckades bli tipsy på EN Mojito - så blev det sänggång för oss båda.

I torsdags var någon uppe med tuppen vilket resulterade i att en annan också kom upp ganska tidigt så tillsammans avnjöt vi frukosten ute på balkongen innan det var dags för mig att åka till skolan. När jag kom hem vid strax innan tre hade Emma hunnit göra stan och räckte över en iskall Mojito till mig sekunden jag kom in i lägenheten. Underbar start på lovet liksom.
Vi snackade sönder någon timme på balkongen och gick sedan ner till 3rd och Cabo Cantina där ytterligare någon drink slank ner. Vi kom hem vid 19 och resten av kvällen spenderades framför nya favoritserien Cougar Town (jag och Emelie kollade, Emma sov)

I fredags var det så äntligen dags att hämta hyrbilen. Blev dock lite strul när vi kom dit men efter någon timme stod vi i alla fall med nycklarna i handen och kunde bege oss ner till stranden. Efter några timmar var vi brunbrända och fina och joinade grabbarna för lite beach volleyboll (boll i nyllet - inte min grej)
Hem, duscha, hämta Fubbe och så upp till Hollywood. Det vankades födelsedagsfest på Janes's House och det var en förbannat rolig kväll i goda vänners lag.

I lördags var vi ganska sega när vi vaknade så det tog några timmar innan vi kom igång. Emma vaknade vid strax efter 14, efter sin powernap, och fick panik för att hon sovit bort semestern. Så in i bilen och upp till Beverly Center och The Grove för lite shopping. Kom hem vid strax efter 20, hämtade upp Emelie och begav oss bort till Marinan för att käka på Island Burger (mums). Egentligen var det meningen att vi skulle möta upp Fubbe och gänget på Whiskey a Gogo men det blev visst lite miss i kommunikationen där så kvällen spenderades hemma i lägenheten och avslutades med tidig sänggång. Ganska skönt ändå.

I söndags vaknade vi återigen ganska tidigt, kikade ut på det gråa och tråkiga vädret och bestämde oss för att dra norrut, närmare bestämt till San Francisco. Hotellet bokades snabbt som attans och vid strax efter 11 satt vi i bilen påväg uppåt landet. Efter en pitstop (på en sisådär fyra timmar) på Camarillo Outlet utanför Los Angeles så åkte vi vidare och efter några färre missöden kom vi äntligen fram vid strax efter nio.

- Låt mig nu förklara vad jag menar med missöden:
Kör in i San Francisco (staden med flest enkelriktade gator i hela världen) och Emma börjar med att göra en U-sväng på just en sådan gata så att vi stannar upp trafiken under några svettiga sekunder. Okej, vidare.
Kommer till en korsning och någonstans blir det fel och tja, Emma fortsätter rulla och inser ungefär i mitteln av korsningen att hon just kört mot rött. Ungefär samtidigt inser vi att en polis sett detta och vänder och kör efter oss. På med blåljusen och strålkastaren och tja, det är bara att svänga in till sidan. Ner med rutan och ficklampa i nyllet:
Polisen: Do you know you just ran a red light?
Emma: Yes, I'm so sorry. I'm a tourist.
... Ja, vi slapp böter och fick till och med hjälp med att hitta rätt väg till hotellet.
Polisen släpper iväg oss med orden "It's okay, just don't do it again" varav Emma svarar "I promise"
... 2 minuter senare kör Emma mot ett nytt rödljus.

Nåja, fram kom vi i alla fall och upptäckte till vår glädje att hotellet låg supercentralt. Checka in och fräscha till sig och sedan tog vi T-banan (BIG mistake) mot Lexington Club. Jag blev full på två drinkar, Emma blev dunderfull på fyra och det var två glada tjejer som ramlade in på hotellet vid strax innan 01.

Vaknade så att vi precis hann med "frukosten" på hotellet i måndagsmorse och sedan spenderades resten av dagen med att strosa runt i staden, åka spårvagn ner till Fisherman's Wharf, kika på Alcatraz och shoppa (såklart). Vi kom tillbaks till hotellet vid 17, tog oss en powernap och kom iväg till Cheesecake Factory vid strax efter 20. Efter en mumsig middag tog vi en taxi bort till Lexington Club igen - varför ändra ett vinnande koncept liksom!? - och tja, resultatet blev som kvällen innan bara det att vi kom hem någon timme senare.

Checkade ut vid 11 i tisdagsmorse och styrde kosan ner mot L.A igen och 8 timmar senare föll vi ihop i två högar hemma på lägenhetsgolvet. Men det var bara att hoppa in i duschen och snoffsa till sig. Guys n' Dolls skulle uppsökas och tja, det var väl en trevlig kväll sådär. Den avslutades ganska lustigt när grabbarna vid 02 bestämde sig för att köra en spontanare och dra till Vegas.
Har inte hört något mer så man får ju hoppas att de lever...

Och idag har vi varit ekonomiska och slappat vid poolen borta på Oakwood precis hela dagen. Fantastiskt skönt faktiskt. Brun och fin är man och mör efter två timmars jacuzzihäng nu på kvällskvisten.
Så, nu blir det sängen gott folk.

Ta hand om er!
Love

     

     

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0